28 Jul 2013


Idamkan bibir menawan ala2 pelakon korea..?? uolllss pon boleh.. Dengan harga yg sgt murah tapi kesan menakjubkan..!! Cun okay.. Jom try.. Obuse Lip Tint yang sgt terkenal dan dipakai oleh artis-artis korea..!! :)

Lip tint adalah pewarna bibir yang ajaib kerana selain memberikan warna yang lebih segar dan nampak natural, ia juga tahan lama, mudah disapu dan mudah dibawa.
Ia juga adalah 'produk wajib' bagi kebanyakan pelakon Korea.

KELEBIHAN OBUSE LIP TINT :-
-----------------------------------
Warna alami dengan pemakaian secukupnya
Tahan lama hingga 4-6 jam - tidak mudah luntur walaupun saat makan dan minum
Liptint tidak membuat bibir kering kerana mengandungi jojoba oil dan ekstrak stiva 
Packing yang kecil memudahkan ianya dibawa kemana-mana
Pemakaian yang lama hingga 1-2 bulan
Dapat digunakan sebagai pemerah pipi
Diperkaya dengan Vitamin E, melembabkan bibir secara natural
Dengan pemakaian teratur boleh membuat bibir berwarna pink asli


TIPS PEMAKAIAN :-
---------------------

♥ Setelah mengaplikasikan Liptint dalam bentuk dot-dot 2-3 dot, segera ratakan, jangan ditinggal dalam waktu lama kerana cepat kering dan susah hilangnya
♥ Pastikan saat meratakannya benar-benar rata kalau tidak akan terlihat tidak natural
♥ Dapat digunakan sebagai Blush on atau cheek stain, cara pemakaiannya sama dengan di bibir
♥ Liptint ni fungsi dia sama macam lipstik, memberi warna pada bibir tapi tanpa kesan gloss atau shine. Ianya lebih ringan dari lipstik dan bila anda pakai, anda akan rasa macam tak pakai apa - apa kat bibir disebabkan tekstur dia yang teramat ringan



14 SEBAB MENGAPA ANDA HARUS MEMBUANG LIPSTICK ANDA DAN MENGGANTIKANNYA DENGAN OBUSE LIP TINT : 

1. Mudah disapu - hanya dot-dot kan dibibir dan ratakannya menggunakan bibir untuk hasil natural 

2. Tidak melekit - kelihatan natural selepas disapu

3. Soft Look - nampak lembut dan sebati kerana ia cepat meresap ke kulit

4. Terasa Ringan - struktur yang ringan membuatkan anda selesa melakukan apa jua aktiviti

5. Hanya Sapu Sedikit Saja - kerana warnanya yang pekat

6. Express (10saat) - hanya 10 saat saja letak beberapa dot dan sapu

7. Pink Semulajadi - nampak seolah olah memang berseri dari dalam

8. Jenis cecair - sangat selesa memakainya

9. Warna Pink Yang Segar - tiada lagi kepucatan

10. Mudah Dibawa - saiznya yg kecik hanya 30gram

11. Tahan Lama - 1botol utk sebulan

12. Kelihatan Anggun - ala2 artis korea

13. Harga Berpatutan - sgt2 murah

14. Cute Packaging - tgok sendirilah..;)




Thank You, xie xie. :) 



Regard, luv.
Awla Mukhlisah Beauty Shop ♥



Posted by Awla Mukhlisah in with No comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a Comment



Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies