27 Jul 2013Assalamualaykum wbt :)

Alhamdulillah ♥


APA KEISTIMEWAAN FELLINA INCHLOSS SEHINGGA MENDAPAT SAMBUTAN PALING HANGAT MASA KINI? 

# Diiformulasi dari bahan semulajadi yg selamat untuk semua, termasuk wanita hamil (syarat nya jangan sapu pada perut dan belakang pinggang), untuk ibu menyusu atau mereka yang gastrik. 

# Dibacakan 30 juzuk al-quran di maahad tahfiz Bukit Mertajam, P.Pinang, Semoga lebih dirahmati dan memberi kesan sebagaimana diingini pengguna. (Jadi jangan langkah ya, simpan di tempat yang sepatutnya.) 

# Bagi yang sedang makan pil kurus atau dalam rawatan kurus pun boleh guna untuk menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak. 

# selain menghilangkan lemak2 berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki/merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi. 

# Boleh disapu pada pipi dan dagu (sapuan nipis) untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut) 


 * Testimoni yang telah berjaya ! Alhamdulillah :)

--> The ingredients contains : Aloe vera extract, Sodium edta, Triethanolamine, Acrylate, Iris Florantina Extract, Glycerine, Capsaicin, Fragrance, Methylparaben, Ethylparaben, N-butylparaben, Propyparaben, Isobutylparaben, R.O Water 


CARA GUNA: 
---------------
* Picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

* Sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.

* Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)

Thank You Soo Muchh! 


Regards Luv, ♥

Awla Mukhlisah Beauty Shop :)
Call/Whatspp : 0133119817
Posted by Awla Mukhlisah in with No comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a CommentBookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies