22 Jul 2013

Assalamualaykum wbt :)

Salam Ramadhan ke-13. Cepatnya masa berlalu kan, dan hari ke-13 dah kita semua Berjaya menjalani ibadah puasa. Sedar tak sedar , kita sudah berada di pertengahan bulan Ramadhan yang penuh Barakah ini. SubhanaAllah.  Sama-sama kita mempertingkatkan amalan kita pada bulan yang mulia ini.

Okess, hari ini Awla nak kongsikan doa ketika STRESS. Walaupun sibuk memanjang sepanjang hari ini, tapi, Awla tetap luangkan masa juga untuk berkongsi doa lagi pada hari ini. Semoga dapat memberi manfaat kepada semua ya :) In Sha Allah* Doa ini boleh di amalkan selalu. In sha Allah,  selepas baca doa ini, hati akan lebih tenteram .


*No more STRESS!!

Regards Luv, 
Awla Mukhlisah Beauty Shop :)


Posted by Awla Mukhlisah in with No comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a CommentBookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies