Blogger Tips and Tricks
  • Look Young.Look Great
  • Kecantikan-Kesihatan-Bentuk badan yang Ideal
  • Jom Tampal dan Biarkan!
  • Putihkan Segala yang Gelap



12 Nov 2015

Assalamualaikum warahmatullah. Hai.


 Alhamdulillah. Rasa dah lama sangat tak update. And now in shaa Allah, since inai tinggi sangat permintaan, memang kami sangat sangat mengalu-alukan uolss semua try inai yang kami buat/bancuh sendiri ni.. memang awesome! Sebab bahan-bahan inai ni tak ada unsur haram dan meragukan. Kira halalan toyyiban la. In shaa ALLAH. Memang sesuai untuk pakai untuk nikah ke, kahwin ke, sesaja ked an seangkatan dengannya.



Harga memang mampu milik! Memang best murah dan apatah lagi sangat-sangat berbaloi! Hurmm.. senang kata memang huntung kakak kakak adik2.. MURAH KUALITI TINGGI okey! ;)

ni senarai JENIS INAI YANG AKAK ADA JUAL. boleh tengok-tengok kat bawah ni tau.


INAI UKIRAN
pakai dlm 5min
๐Ÿ”ดmerah cili 
♥maroon
⬛hitam
๐ŸŽmaroon epal
๐Ÿhijau
๐Ÿ’—pink
๐ŸŠoren
๐Ÿ’™biru

INAI CELUP ASLI
-pakai semalaman atau lebih dari 5 jam
100g :  (2-3 org boleh pakai utk jari)
(bekas bentuk ๐Ÿ’œ)

50g : (1 org boleh pakai utk jari)
(bekas biasa)

STICKER CORAK INAI
(set tgn dan kaki)

INAI UKIRAN DAUN KAMPUNG 
: khas utk ukiran sahaja
: pakai lebih dari 5 jam atau semalaman

BEKAS LUKIS INAI
(muncung jarum-kualiti Tip Top)
*diisi penuh inai maroon epal percuma

INAI RANI ORIGINAL SAUDI ARABIA
: Merah Terang :  (30g)
: Maroon : (18g)

INAI RAMBUT ASLI MERAH


INAI KUKU
(merah/pink/biru/hijau/hitam/oren)


INAI MAWAR MERAH
*dpt free brush


INAI MERLIK
(purple/copper/light green/maroon/silver/gold/reddish pink/dark green/orange/purplish pink/light blue/indigo)

SHAFIRA ROYAL BIG CONE
(RED/MAROON)


nak order, boleh whatsapp akak yea 0133119817
Jazakumullahu kyeir!













In shaa ALLAH, beli lebih akak bagi FREE GIFT yea! :)

Posted by Awla Mukhlisah in with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

19 Mar 2015

Hi :) just nak inform.. Ice cream soap dah ready stok ya :)

Apa yang membanggakan produk ini di keluarkan oleh pengeluar produk kecantikan dari Malaysia! ICE CREAM ini BUKAN SEBARANG ICE CREAM.. ice cream soap ini merupakan sabun untuk muka dan badan.

Sesuai untuk semua jenis kulit dan peringkat umur. 

Kandungannya yang merupakan pati ibu putih dan multivitamin bertindak membersihkan kulit muka dan badan secara lembut dan mendalam sehingga ke liang roma agar kulit dapat bernafas dengan sempurna dan kembali sihat tanpa menyingkirkan lapisan perlindungan kulit yang semula jadi.

Mengangkat sel kulit mati serta bertindak merawat dan memperbaiki kulit parut, jeragat, jerawat, kulit kusam dan tidak sekata, 

menyelesaikan masalah bintik hitam dan putih, 

Celahan hitam di paha dan ketiak. 

Membantu membentuk wajah V.

 Memberi vitamin dan mineral pada kulit. 

Penggunaan setiap hari membantu memberi kelembutan, kegebuan dan memutihkan kulit secara kekal dan selamat. 

Icecream Soap bukan setakat boleh dijadikan sebagai mandian harian, ianya boleh dijadikan sebagai masker untuk kulit. 

Apa yang paling penting produk ini tidak mengandungi bahan berbahaya dan diiluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia.



memang rasa macam nak makan je kan :) hehe

--------------------------
Harga mampu milik!
===========================================================
[ MAKLUMAT PEMBELIAN ICE CREAM SOAP ]
Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan AQUA RADIANCEZ GOLD SKIN TREATMENT
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami di 0133119817 atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin. 

Posted by Awla Mukhlisah in with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr


Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies