14 Aug 2013

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيم

Assalamualaykum wbt :)

Tahukah anda extrak bawang putih
mampu menghilangkan jerawat batu seawal 5jam ??
(RAHSIA TURUN TEMURUN KINI TERBONGKAR)
Bagi Kami 3 Hari Untuk Cantikkan Anda Mulai Sekarang

Wajah LICIN berseri tanpa perlu SUNTIK !"




SABUN AL-RAZI

✔ MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT JERAWAT
✔ MEMBERSIH SECARA MENDALAM 
✔ MENGHILANGKAN BLACKHEAD & WHITEHEAD
✔ MENGURANGKAN MASALAH PIGMENTASI
✔ MENCERAHKAN KULIT YANG KUSAM/GELAP
✔ MENYERAGAMKAN TONA KULIT TIDAK SEKATA
✔ MENGURANGKAN KEDUTAN / PENUAAN
✔ MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
✔ MENGAWAL MINYAK BERLEBIHAN
✔ KULIT LEBIH LICIN, CERAH DAN BERSERI 




Ternyata masalah anda mampu diselesaikan selepas 3 hari 

kami bagi jaminan (WARRANTY)
Jaminan kali ini berbeza.
"Double-Money-Back-Guarantee."


FRESH testi!
WALLAWEII! 
Kemain licinnnn! bestt sangat2 dengan sabun ni...memang berbaloi la senang kata! jerawat/jeragat tebal + degil pun dah nak pegi jauh2 dah! tak nak duk kat muka kita dah! 
kakak2, adik2, tuan2, puan2..mehhh2222 tgk ni..
sabun Al-Razi diperkaya dengan Tea tree oil,ekstrak aloe vera,olive oil & vitamin C.
formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih
sesuai untuk menghapuskan masalah kulit rakyat malaysia.
Dijamin mampu menghapuskan masalah kulit anda
atau wang anda dikembalikan!

gambar terbaru pengguna Sabun Al Razi 
*Anda boleh lihat dan nilai sendiri! :)



lagi testimoni..lalala~ ;)


 selepas penggunan AL-RAZI Soap, kulit muka Puan Hezlyn licin berseri tanpa sebarang "SUNTIKAN"... 

 testiiimoni.. lalalalalalal :)

SABUN Ar razi punya cerita..
ALHAMDULILAH!
kami puas hati, bila anda PUAS HATI!

 (GAMBAR DARI PENGGUNA SABUN AL-RAZI)
Setelah pemakaian secara konsisten dan berdisiplin, kulit muka beliau kini sehalus licin kulit perempuan.. tahniah diucapkan 
didalam perbualan kami, katanya "Terima kasih admin, keyakinan diri semakin tinggi sekarang, dan saya sekarang menjadi kegilaan & dambaan wanita seluruh malaysia la.. hehehe " 


Alhamdulillah! Alhamdulillah!
More testimoni sabun al-razi.

Anda boleh lihat dan nilai sendiri!  :)
Alhamdulillah! Alhamdulillah! :)




Regards Luv, 
Awla Mukhlisah Beauty Shop :)




Posted by Awla Mukhlisah in with 90 comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

90 comments:

  1. Pkai sabun ni . Parut akibat melecur boleh hilang juga ke ?

    ReplyDelete
  2. mia, tak ada masalah. it can be used.memang tak ada negative side effect.. sebab semua dari natural tumbuh2an.. tak ada campuran kimia and etc :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Assalamualaykum wbt sis :)

      if sis berminat, sis boleh terus isi payment di Cara Pembelian di blog ini, dan order terus akan sampai kepada email kami :)

      tqvm :)

      -adminnur

      Delete
  4. sabun ni blh pkai kt badan sekali ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaykum wbt sis :)

      iya sis, sabun al-razi ini boleh digunakan pada badan sekali :)

      -adminnur

      Delete
  5. assalamualaikum..dapat hilangkan parut dan ruam skali x??

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis ana :)

      boleh sis, tiada masalah :)

      -adminnur

      Delete
  6. Berapa harga nya termasuk penghntrn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaykum wbt sis aimi :)

      okess,
      harga untuk sabun al-razi :

      harga sebenar di kotak : RM63 untuk semenanjung,

      tetapi untuk pembeli di blog, kami menawarkan yang ISTIMEWA iaitu :

      RM50 FREE postage for semenanjung, :)

      jika berminat, sis boleh terus isi tempahan di blog kami :
      ( http://awlamukhlisah.blogspot.com/p/isi-tempahan.html#.Ut5lSBCwrIV ),
      dan order akan terus sampai kepada kami :)

      MUDAH|CEPAT|PUAS HATI :)

      tqvm sis aimi :)

      -admin

      Delete
  7. Kalau pakai sabun ni campur gn krim siang bole ke...ada effect x...

    ReplyDelete
    Replies
    1. okeh! :)

      tiada masalah sis,

      jika sis gunakan sabun al-razi ini, sis boleh campur dengan krim siang dan mane2 produk yang lain :)

      tidak akan ada apa-apa effect sis :)

      -adminnur

      Delete
  8. As salam, sis,

    kalau kulit muka berjeragat, ambil masa berapa lama untuk nampak perubahannya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaykummussalam wbt sis :)

      okess sis,
      apa-apa pun, bergantung kepada kulit muka juga sis,
      tetapi, kesan perubahannya boleh di lihat seawal 3 hari, :)

      saya juga pakai sabun al-razi, memang sgt BEST kesannya :) perubahan yang menakjubkan bg sy.
      Alhamdulillah. dengan izin Allah :)

      -adminnur

      Delete
  9. assalammualaikum...

    tahap umur berapa yg blh pakai sabun al-razi nii yeee..... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaykummussalam wbt sis :)

      okess sis! ;)

      sabun Al-razi ni boleh di pakai bermula seawal umur 6 tahun dan ke atas :)

      -adminnur

      Delete
  10. asalamualaikum..

    sabun al razi ni pakai berapa kali sehari.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      okess sis, untuk sabun al-razi ni, pakai 2 kali sehari pun dh cukup sis, :)
      pagi dan malam,

      -adminnur

      Delete
  11. asalamualaikum....

    sabun ni pakai macam pencuci muke ke atau ade care lain.... :) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)

      ya sis, sabun ini pakai macam pencuci muka , :)
      sekurang-kurangnya, cuci 2 kali sehari,

      sis hanya perlu sapukan di tapak tangan sedikit dan cuci muka sis :)

      -admin

      Delete
  12. kalau x sesuai ngan kulit ape akan jadi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabun al-razi ini sesuai dengan semua jenis kulit sis, In Sha Allah,

      cumanya kesan yang akan dialami adalah berbeza mengikut jenis kulit masing-masing sis :)

      Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.
      formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih yang sesuai untuk mengatasi semua masalah kulit wajah sis :)

      sekiranya sebelum ini sis pernah menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi, mungkin pada permulaannya, sis akan rasa sedikit gatal, TETAPI kesan ini bergantung pada jenis kulit muka,

      ada yang tak rasa apa2 dan terus nampak kesannya, yang penting kena SABAR :)
      In Sha Allah, sis boleh rasa kesannya seawal 3 hari :)

      Memang sangat BEST! In Sha Allah :)

      -admin

      Delete
  13. nk order macam mane yeee....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Okess sis! :)


      harga untuk sabun al-razi :

      harga sebenar di kotak : RM63 untuk semenanjung,

      tetapi untuk pembeli di blog, kami menawarkan yang ISTIMEWA iaitu :

      RM50 FREE postage for semenanjung, :)

      jika berminat, sis boleh terus isi tempahan di blog kami :
      ( http://awlamukhlisah.blogspot.com/p/blog-page.html#.UuXbRBCwrIV ),
      dan order akan terus sampai kepada kami :)

      sis hanya perlu pergi ke JOM SHOPPING-->ISI TEMPAHAN :)

      MUDAH|CEPAT|PUAS HATI :)

      tqvm :)

      -adminnur

      Delete
  14. akak blog tu x blh bkk pon...order kat sini jee x blh kee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. k dah blh bkk dah...

      Delete
    2. Alhamdulillah! dh boleh buka dh ya :)

      kalau ada apa2, boleh terus tanya je ya dear ;)

      -adminnur

      Delete
  15. salam..klo x sesuai sabun ni blh myebabkan jerawat mkn byk ke..risau klo x sesuai dgn kulit je..tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      Sabun al-razi ini sesuai dengan semua jenis kulit sis, In Sha Allah,

      Jika tak sesuai pun, ia TIDAK akan mendatangkan kesan yang teruk seperti jerawat banyak keluar sis,
      TAPI
      kebanyakkan testimoni yang diterima, kesannya Alhamdulillah, sy juga pakai :)
      memang BEST sis,

      cumanya kesan yang akan dialami adalah berbeza mengikut jenis kulit masing-masing sis :)

      Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.
      formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih yang sesuai untuk mengatasi semua masalah kulit wajah sis :)

      sekiranya sebelum ini sis pernah menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi, mungkin pada permulaannya, sis akan rasa sedikit gatal, TETAPI kesan ini bergantung pada jenis kulit muka,

      ada yang tak rasa apa2 dan terus nampak kesannya, yang penting kena SABAR :)
      In Sha Allah, sis boleh rasa kesannya seawal 3 hari :)


      Memang sangat BEST! In Sha Allah :)
      saya suggestkan sis boleh cuba dulu :)

      tqvm,

      -adminnur

      Delete
  16. Assalam sis..
    kalau dipakai bersama sabun lain boleh tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)

      sabun al-razi ini boleh digunakan bersama dengan produk lain kerana ia tiada bahan kimia sis,

      sis nak pakai bersama sabun apa ya ? :)

      -adminnur

      Delete
  17. Replies
    1. Assalamualaykum wbt :)

      Ada sis :)

      macam ni, sis pergi pada tab menu " JOM SHOPPING", pastu akan ada keluar tab "ISI TEMPAHAN",
      sis tekan "ISI TEMPAHAN" itu. nanti akan keluar cara-cara untuk buat pembayaran, num. akaun dan borang untuk di isi,

      selepas isi borang tersebut, sis tekan "SUBMIT" dan borang akan terus sampai kepada email kami,
      then, kami akan terus pos yang diorder! :)

      tqvm sis :)

      -adminnur

      Delete
  18. Asalamualaikum...
    Kalau berkesan blh x berhenti pakai atau kene pakai x blh henti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis,
      boleh sis, tiada masalah, :)

      TETAPI umpama orang makan supplement atau vitamim, masa makan mesti dia kuat dan sihat kan ? :)
      then, bila berhenti makan supplemat atau vitamin, agak2 dia boleh kuat mcm biasa tak ?? :) mesti tak kan ?

      sama la juga mcm produk sis, mana2 produk atau supplement sama shj sis, :)
      selagi boleh jaga kecantikan yang ALLAH bagi ini, jagalah sebaik mungkin. :)

      -adminnur

      Delete
  19. Salam sis..nak tanya kalau mengandung atau berpantang blh guna produk ni x..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis yaya,
      boleh sis, orang mengandung atau berpantang BOLEH gunakan al-razi ini! :)
      tiada apa2 kesan yang negatif!

      kesannya POSITIF nya ada!,
      kulit makin cantik dan cuunnn nt! :)

      -adminnur

      Delete
  20. salam..klo pakai sabun ni tp jrawat makin byk cmne?kene stop pakai dlu ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)

      okay sis, sebelum tue,

      sy perlu tahu sis dah guna sabun al-razi dh berapa lama ya ? :)

      -adminnur

      Delete
  21. Salam.. Hi sis.. sabun ni bleh hlng kn bintik2 hitam x.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      boleh sis, tiada masalah.

      kerana Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.

      formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih yang sesuai untuk mengatasi semua masalah kulit wajah sis :)

      -adminnur

      Delete
  22. As salam..akak dh guna sabun ni seminggu, tp jerawat xsurut2, n jerawat nasi semakin byk yg timbul..adakah ini efek pemakaian sbun yg dulu? Adakah akak kene stop pakai atau truskan memakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      okeh sis, sebelum tue, sy perlu tahu sekarang sis pakai skincare apa ya sekarang ?
      sebelum ni sis guna produk apa ya ?

      -adminnur

      Delete
  23. salam sis . sy jee . sy nk tnye , sblom ny sy pkai wonderglow but biler dh tahu something negatif , sy stop n pakai skin care Bio-Essence Tanaka White . tp sy berminat dgn sabun al razi . soalan sy boleh ke kalau sy pkai 1 set tanaka tetapi dy pnye cleanser dy shj sy pkai yg al razi ? serum , night and day cream , toner , sy pkai yg tanaka . boleh ke mcm tu sis ?? or klau sy kne pakai sabun shj ? sbb mcm leceh je pakai byk2 cream ny . sy berminat dgn sabun al razi ny sbb dgr kate xpyh pkai skin care pape .betol ke sis ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      okeh sis, untuk masalah sis, sy berikan cara untuk selesaikan ya:)

      1. sis boleh teruskan pakai 1 set tanaka, dan boleh gunakan al-razi sebagai sebagai pencuci muka, tiada masalah sis :) sebab sabun al-razi ini sesuai untuk semua jenis kulit muka dan boleh digunakan bersama produk lain, sebab ia FREE from CHEMICAL, memang suit dengan semua skin care :)

      2. kalau sis nak pakai sabun al-razi sahaja pun dah cukup :). sebab bila gunakan sabun al-razi ini kita akan rasa kulit muka fresh dan semua masalah kulit muka akan mula beransur hilang macam jerawat, jeragat dll.

      sy juga meggunakan sabun al-razi sis, dan sy TIDAK menggunakan skincare lain dah seperti cream dan serum. saya hanya pakai bedak sedikit sahaja jika nak keluar ke mana-mana :)

      Moga ia dapat membantu :)

      -adminnur

      Delete
    2. okay , thanx for the info sis . :)

      Delete
    3. okess dear sis zyah! most welcome :)

      -adminnur

      Delete
  24. Kalau resdung boleh ke guna sabun ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaykum wbt sis :)

      for resdung boleh sahaja jika sis nak gunakan al-razi, tetapi saya suggestkan sis ambil MH Sabun dan Bedak Sejuk Aromatherapi Kayu manis :)

      ini link yang sis boleh tengok : http://awlamukhlisah.blogspot.com/2014/02/mh-sabun-dan-bedak-sejuk-resdung.html#.UzP9nvmSxro

      -adminnur

      Delete
  25. Salam sis,

    Kulit saya jenis tak sekata & banyak parut jerawat. Boleh hilang tak dengan sabun ni ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)

      untuk maslaah sis alami, memang sgt sesuai menggunakan sabun al-razi ini kerana memang sabun al-razi ini berkesan untuk menghilangkan parut jerawat dan kulit tak sekata :)

      Sekarang, harga masih dalam PROMOSI sis! :)

      -adminnur

      Delete
  26. salam nak tanya saya sejak kebelankangan ni byk tumbuh jerawat sampai saya pun terkut lps tu jerawat kecik sampai tgglkan parut, adakah sabun ni dpt menghilang kan masalah sy. sabun ni buat kulit kering tk>

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)

      okeh sis, sebelum tue, sy perlu tahu sis guna produk apa ya sekarang ? :)

      -adminnur

      Delete
  27. kalau sekarang saye guna pencuci muka eversoft avocado, boleh ke saye nak tukar ke alrazi? xefek pape ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaykum wbt sis :)
      kalau sis nak tukar kepada al-razi, In Sha Allah tak ada effect apa-apa sebab al-razi ini NO chemical sis :)

      tetapi sebelum tue, sy nak tanya sis ada masalah kulit muka tak ? :)

      -adminnur

      Delete
  28. Salam sis..sy nk tnye sekotak sabun nie slalunye bleh than brp lame utk pemakaian 2 kali sehari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      okeh sis, sabun razi untuk sekotak boleh tahan sehingga 2-3 bulan sis :)
      saya juga menggunakan al-razi, dan sy juga pakai 2 kali sehari, alhamdulillah! tahan sehingga 2 bulan lebih :)

      -adminnur

      Delete
  29. Salam..sis..sy nk tye skrg ni jerawat sy byk n besar2..sabun al razi ni boleh hilang jerawat tak n saya ade resdung..tapi jerawat saya bnyak sbb effect sy tukar byk produk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      okeh sis, untuk masalah sis, sis boleh menggunakan sabun al-razi. tiada masalah. sebab sabun al-razi ini sesuai untuk semua jenis kulit muka dan boleh mengatasi semua maslah kulit muka. In Sha ALLAH.

      jika sis ada masalah resdung, sy suggestkan sis guna MH |sabun dan bedak sejuk Resdung Aromaterapi kayu manis|
      Sabun dan Bedak sejuk ini sesuai untuk
      -JERAWAT TERUK
      -RESDUNG TERUK
      -PARUT JERAWAT
      -JERAGAT TEBAL
      -BERSIN-BERSIN
      -GATAL MATA
      -GATAL MUKA

      Tetapi jika sis nak guna sabun al-razi pun, tiada masalah. In Sha ALLAH , tetap berkesan! :)

      jika sis nak tahu lanjut, sis boleh tengok di sini ya-->
      http://awlamukhlisah.blogspot.com/2014/02/mh-sabun-dan-bedak-sejuk-resdung.html#.UvbLcPmSxro

      terima kasih sis :)

      -adminnur

      Delete
  30. Salam..sis klu kulit jnis snstif mcm alergy bleh gna x sabun al razi ne? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)
      boleh sis, untuk kulit sensitif, tiada masalah. boleh guna sabun al-razi, :)

      sebelum tue, boleh sy tahu sis menggunakan produk apa ya sekarang dan sis alergic pada apa ya ? .:)

      -adminnur

      Delete
    2. Sya guna prdak safi ..tp sya nk hlgkan white n blckhead nee. Hhi..sya alergy dgn seafood cmtu..

      Delete
    3. N kulit sya snstif klu guna produk yg xssuai dgn sya..

      Delete
    4. waalaykummussalam wbt sis :)

      okeh sis, untuk masalah sis, sis boleh menggunakan sabun al-razi. tiada masalah. sebab sabun al-razi ini sesuai untuk semua jenis kulit muka dan boleh mengatasi semua maslah kulit muka. In Sha ALLAH.
      Sabun al-razi ini sesuai dengan semua jenis kulit sis, In Sha Allah,

      Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.
      formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih yang sesuai untuk mengatasi semua masalah kulit wajah sis :)

      sekiranya sebelum ini sis pernah menggunakan produk yang mengandungi bahan kimia yang tinggi, mungkin pada permulaannya, sis akan rasa sedikit gatal, TETAPI kesan ini bergantung pada jenis kulit muka,

      ada yang tak rasa apa2 dan terus nampak kesannya, yang penting kena SABAR :)
      In Sha Allah, sis boleh rasa kesannya seawal 3 hari :)

      Memang sangat BEST! In Sha Allah :)

      terima kasih sis :)

      -adminnur

      Delete
  31. salam..sye dh gune sbun al razi sbulan n mkin byk kluar jrawat di pipi n dahi.bintik2 timbul pun byk kluar buatkn klit sye nmpk xlicin..lps cuci muke gune sbun ni klit sye jd agak pedih..parut kcil2 juge tbe2 mncul di pipi.sye juge ade mslh resdung..soalan sye adkh sabun ni xsesuai dgn kulit sye n patut ke sye stop gune sabun ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      maaf atas kelewatan membalas komen sis, oke. sy faham dengan masalah yang dialami oleh sis. tetapi sebelum itu, boleh saya tahu sis menggunakan produk apa ya sebelum menggunakan sabun al-razi ini ? :)

      -adminnur

      Delete
    2. Assalam..sis sy po sama lepas pakai sabun al razi nie kulit jadi teruk gile..kulit naek jerawat dan kulit makin kusam..dkat bibir po naek jerawat sblm nie xpnah po naek jerawat kat situ..saya gna da 1 bln xde perubahan makin byk jerawat ada la... Kalu kata sbb pkai produk apa dlu sy xde pkai produk ape2 slama 6 bln..cma sabun muka tia amelia..jerawat yg bru mkin byk jerewat lama lnsung xpulih malah mkin kusam kulit..myesal beli..

      Delete
  32. Asallam..nak tnya sabun ni ade KKM x? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      Alhamdulillah. sabun al-razi memang ada KKM :)

      Berdaftar dengan KKM : NOT131103088K

      -adminnur

      Delete
    2. Ssuai dgn all type skin ke? Sbb ade tbca tstimoni yg mglami jrawat kuar lpas gune sbun nie.. xde efek truk ke klu xssuai dgn skin? :|

      Delete
    3. oke sis. untuk soalan sis. jika ada yang mengalami seperti itu, mungkin ya sekiranya SEBELUM dia menggunakan al-razi, dia ada menggunakan produk yang mengandungi chemical yang tinggi.
      Al-razi tidak mengandungi chemical sis. jadinya, apabila dia bertukar menggunakan sabun al-razi, pada permulaan pemakaian, mungkin dia akan mengalami simptom seperti keluar jerawat banyak.

      al-razi ini sesuai untuk semua jenis kulit muka sis. namun, sekiranya sis merasakan sabun al-razi ini tidak sesuai dengan wajah sis, sis boleh berhenti menggunakan nya. sebab setiap kulit wajah semuanya berbeza dan setiap produk yang kita gunakan pun akan mendapat effect yang berbeza :)

      cth : ada yang mendapat effect yang cepat aiatu seawal 3 hari pemakaian, muka dh licin. Tetapi ada juga yang mendapat effect yang lambat->sebulan pemakaian baru dapat kesannya->Sebabnya bergantung kepada kulit wajah kita sis :)

      untuk pengetahuan sis, peratus feedback daripada customer kami, 99% semuanya berkesan. Alhamdulillah! :)

      harap dapt membantu menjawab persoalan sis :)

      terima kasih. :)

      -adminnur

      Delete
  33. assalamualaikum..
    saya nak tnya..
    better saya guna sabun arrazi or pati ibu putih kalau saya nak kulit yg putih???
    mana yg lebih sesuai...
    maaf atas soalan ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      oke sis. jangan risau. sis boleh tanya apa shaja soalan yang sis nak tanya.. kami di Awla Muklisah sedia membantu :)

      okess sis, bg soalan sis, untuk memutihkan kulit, ambil pati ibu putih. lebih sesuai :)

      -adminnur

      Delete
  34. Salam sis, muke saya jenis yang berminyak n berjerawat.berapa hari boleh nampak kesannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      oke sis. sebelum tue saya perlu tahu sis dah menggunakan sabun al-razi berapa lama ya ?

      kebiasaannya bagi kulit berminyak dan berjerawat, kesannya boleh dilihat seawal 1 minggu pemakaian.
      tetapi ia bergantung kepada individu juga sis :)

      -adminnur

      Delete
  35. Assallam..sis..skiranya sye guna then efect mnjadi merah n gatal.. adakah ia efect prmulaan dn sya ptut truskan mggunakannya? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt :)

      sebelum tue saya perlu tahu sis dh guna berapa lama ya sabun al razi ini ?

      Kebiasaannya, jika sebelum menggunakan al razi, sis ada menggunakan produk lain yang mempunyai high chemical, mungkin pada permulaannya, sis akan mengalami seperti yang sis nyatakan. tetapi sipmtom seperti itu hanya sementara sahaja sis dan tidak semua akan mengalami seperti itu. ia nya bergantung kepada individu juga sis :)

      -adminnur

      Delete
  36. Sya bru guna sehari dua..then skrg sya dh smnggu guna..tp gtal n merah dh xde..cuma muka still nmpk kusam..adakah ptut sya truskan guna atau stop ye sis??

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaykum wbt sis :)

      sis teruskan sahaja pemakaian sabun al razi ini, In Sha Allah. berkesan,
      kesan yang akan dilihat bergantung kepada kulit juga sis, tidak semua orang akan dapat kesan yang sama.

      ada yang cepat dan ada juga yang lambat. semuanya bergantung kepada jenis kulit muka sis :)

      yang penting, teruskan pemakaian dan banyakkan berdoa kpd Allah. In Sha Allah, dengan izin Allah, masalah sis akan selesai :)

      terima kasih :)

      -adminnur

      Delete
  37. Sis nk tnya..sbun nie ade bahan chemical gak ke? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaykum wbt sis :)

      sabun al razi ini BEBAS daripada chemical :)

      Sabun ini diperkaya dengan Tea Tree oil,ekstrak aloe vera,ebstrak bawang putih, Olive oil & vitamin C.
      formula baru dengan kombinasi herba semulajadi dan ramuan terpilih yang sesuai untuk mengatasi semua masalah kulit wajah sis :)

      Terima kasih.

      -adminnur

      Delete
  38. sis cmne nak oder ye .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaykum wbt sis :)

      oke. untuk order, sis boleh ikut cara-cara yang sy nyatakan ini ya :)

      1. sis tekan tab menu "JOM SHOPPING"
      2. sis pilih "ISI TEMPAHAN"
      3. sis baca arahan yang telah dinyatakan disitu,
      4. sis bank in kan dahulu jumlah yang sis ingin order.
      5. after bank in, sis isi borang tempahan beserta butirannya :)
      6. Selepas itu, sis boleh terus submit order kepada kami.

      Selepas sis submit, borang akan terus sampai kepada email kami, dan barang sis akan terus dipos laju :)

      Terima Kasih.

      -adminnur

      Delete
  39. Salam,kalau muka yg tak bermasalah sangat cuma ada parut jerawat sikit je boleh tak pakai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaykummussalam wbt sis :)

      boleh sangat sis, tiada masalah. selamat untuk digunakan :)

      -adminnur

      Delete
  40. Hye sis. Nak tanya. Boleh ke kalau saya pakai sabun al razi ni lebih dari 2 kali sehari? Sbb muka saya ni cepat berminyak dan kalau tak selesa je saya terus cuci muka gunakan sabun al razi ni. Kadang2 tu sampai 3 4 kali saya gunakan sabun ni. Adakah itu akan mendatangkan negative effect?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalamualaykum wbt/hye sis :)

      boleh. tiada masalah kerana sabun ini bebas dan selamat daripada bahan kimia :)

      Delete
  41. Assalam sis,
    Sy nak tanye, sabun Al-Razi nie boleh tak hilangkan hitam2 di muka, dia mcm kesan lebam2 kt muka lps pkai skin care yg lama. Tp dh lama stop. So, sbun nie boleh tak hilangkn kesan mcm lebam2 di muka..

    ReplyDelete



Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies