2 Aug 2013

Assalamualaykum wbt :)

Masih ingat CONTEST di bawah?
sebenarnya, AWLA masih TAK JUMPA LAGI PEMENANG YANG TEPAT UNTUK MENJAWAB SOALAN AWLA INI. 

semperna hari jumaat hr ni, Awla BERBESAR HATI untuk UP Kan lagi HADIAH dari 

RM20, ke RM50! (bestnya la kan  )


so Awla MASIH BUKA LAGI untuk anda menjawab. sehingga jam 11 malam ini sahaja.

Im restate back Question :
"Brapa muka yang ada kat dlam gmbar ni?? 
STATE DETAILS YA!

Hanya untuk yang pantas dan TEPAT sahaja ya!
good luck! 









Regards Luv, 
Awla Mukhlisah Beauty Shop :)










Posted by Awla Mukhlisah in with 12 comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

12 comments:

  1. Rasenye ade 10.
    ni link jawapan saya.
    http://i.imgur.com/5w62uVy.jpg
    harap2 betul la.hehe

    ReplyDelete
  2. kira3x.... cam 10 jak ni???
    empat kat atas.. empat kat ranting bawah... dan dua yang ketara sesangat. betul ke??? betul lah... ^+^

    ReplyDelete
  3. re-answer
    Jawapan saya 11 orang :)

    fb - https://www.facebook.com/husna.zakeria
    twitter -
    https://twitter.com/SHzackSH

    blog - sayangmerekatoinfinity.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. secara mata kasarnya...sy jumpa 10 jenis muka...kira 8x..masih dpt jwapn yg sama..

    https://www.facebook.com/fizz.ibrahim

    http://cikfy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaykum wbt semua :)
    Thanks a lot kerana sudi menjawab dan memberikan jawapan ya :)
    Pemenang sudah diumumkan hari ini :)
    Nantikan pelbagai teka-teki, kuiz dll yang Awla akan buat ya ! ;)
    Kena selalu views la ya blog Awla ini. mungkin Anda akan menjadi pemenang bertuah akn dtg ! ;)

    ReplyDelete



Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies