18 Sep 2013

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ


:: Assalamualaykum wbt ::

Syukur atas segala nikmat kurniaan yang Allah berikan kepada kita semua.
Semoga kita semua sentiasa sihat selalu, ok? :)

WoW! Today is THE DAY!!!! ;)


Hari ini Awla ingin mengumumkan PEMENANG bagi Giveaway yang telah awla adakan sebelum ini. 

Dup dap dup dap.....

Korang nervous tak yang participate ni? nak tunggu the winner kan, pastilah berdebar! hehehe

Pasti ramai yang tertunggu-tunggu kan. Siapa lah Mr. or Miss yang bertuah tu? ;)


Bagi PEMENANG Giveaway ini, Awla akan pilih 2 orang Pemenang yang bertuah.
Seorang lelaki dan seorang Perempuan. Pemenang akan mendapat hadiah iaitu :

Pemenangnya adalah :

1. http://faiz-tutorial.blogspot.com/2013/08/giveaway-welcome-to-my-blog-by-awla.html


Kepada PEMENAG, 
Sila berikan NAMA PENUH, ALAMAT PENUH, dan NUM. TEL untuk pengeposan HADIAH anda ya.

TAHNIAH diucapkan kepada Pemenang yang telah berjaya ! 
Bagi yang tidak berjaya, usaha lagi ya ! 

Tunggu akan lebih banyak contest yang akan Awla adakan dengan pelbagai hadiah yang LUMAYAN ! :)
Nantikan ! :)

Luv Alwaysss!
nak visit sini selalu pun boleh, follow pun boleh, sebb kat FB pun Awla selalu buat contest :)

https://www.facebook.com/Awla.MUkhlisah.BeautyHealthyShop

Regards Luv, 
Awla Mukhlisah Beauty Shop :)
Posted by Awla Mukhlisah in with 5 comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

5 comments:

  1. Alhamdullilah, jd salah sorg pemenang GA kali ni . x sngka sbnrnye.hehe. Thankz :)

    ReplyDelete
  2. @FAIZAL AHMAD Tahniah diucapkan kerana telah berjaya !

    -adminA

    ReplyDelete



Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies