6 Feb 2014

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيم

Assalamualaykum wbt :)

Alhamdulillah! NEW stokk di gudang Awla Mukhlisah Beauty Shop!
|PAKAR BERSIHKAN JERAWAT, JERAGAT,PARUT HITAM BEKAS JERAWAT YANG DEGIL|


MH produk untuk pembersihan jerawat, jeragat memang betul2 berhasil!

Yang ada RESDUNG,dan jerawat asyik TIMBUL tak HABIS-HABIS, CUBA la pakai MH produk memang best!! rasa berangin, jerawat dan jeragat pun akan kurang, jika dipakai secara konsisten! selamat, suci, halal 100%!

harga mampu milik! SANGAT-SANGAT! even student pun mampu beli 

ramai yang nak cuba beli skin care, tapi MAHAL! tak apa, sedaya upaya saya carikan yang TERBAIK UNTUK KALIAN! saya juga pernah berada di situasi kalian satu ketika dahulu. dan akhirnya saya temui MH. sangat berhasil, saya CUBA SENDIRI! puas hati!

Alhamdulillah! 
Sabun dan bedak sejuk ini! berasaskan kayu manis. sebab apa saya kata bagus untuk jerawat? sebab kayu manis memang POWER untuk mengatasi masalah jerawat! marbelesss u alls!~


Alhamdulillah. Stok SABUN JERAWAT RESDUNG dah sampai!!!!

Punya la ramai yang dah booked! So pada siapa yang dah booked sahaja, kami poskan ya. Oh ya, lupa nak sharing. Sabun Mh dan bedak Mh ni adalah diperbuag daripada kayu manis. Memang berbaloi dan sangat berkesan, kalau sesiapa yang ada jerawat yang degil2 tu nak pakai. Seriusly memang bestttt! Sebab sabun ni, kalau kita pakai, ia boleh mengeluarkan sinus resdung. Lendir2 pun akan kekjar sekali. 


Senang kata, pepagi tu tak akan bersin2 dah ha.. mau tak best? Kulit bersih. Jerawat hilang, parut jerawat pun makin menghilang... seriusly best. 
HARGA PROMOSI : RM 29 AJEEEE. DAPAT SABUN + BEDAK 


 KAMI sedia BANTU ANDA!
SABUN & BEDAK ini untuk mereka yang mempunyai :
JERAWAT DEGIL (sampai dah tak tahu nak pakai skincare apa dah)
RESDUNG TERUK

PARUT JERAWAT
JERAGAT TEBAL
BERSIN-BERSIN
GATAL MATA
GATAL MUKA

HARGA : RM 29.00 sahaja.
PRODUK MUSLIM. HALAL!
PEREMPUAN LELAKI BOLEH PAKAI!




Posted by Awla Mukhlisah in , with 2 comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

2 comments:

  1. Akak ada stok ke?. Kalau ade nk beli satu set . please pm me at 0149006431(masej n watsap ) serious buyer

    ReplyDelete
  2. Akak ada stok ke?. Kalau ade nk beli satu set . please pm me at 0149006431(masej n watsap ) serious buyer

    ReplyDelete



Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies