28 Jun 2014

Assamualaikumwarahmatullah & salam maghrib buat semua yang disayangi  Alhamdulillah sedar tak sedar, detik ini sudah pun sampai ke penghujung Sya'ban, sekaligus kita akan sampai ke bulan Ramadhan, bulan yang mulia dan penuh barakah.

Oleh itu, kami mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berpuasa dan selamat menjalani ibadah dengan penuh penghayatan, inshaa Allah.

Kami dengan rendah diri memohon ampun dan maaf sekiranya ada terlajak kata ,tersalah laku, sepanjang anda berurusan dengan kami. Sesungguhnya kami amat menghargai anda semua.

Sama sama doakan agar Ramadhan kali ini, menjadikan kita insan & hamba yang lebih baik dari yang sebelumnya, inshaa Allah.

Salam ikhlas dari, 
Posted by Awla Mukhlisah in with No comments


Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Comments
0 Comments

0 comments:

Post a CommentBookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies