Blogger Tips and Tricks
  • Look Young.Look Great
  • Kecantikan-Kesihatan-Bentuk badan yang Ideal
  • Jom Tampal dan Biarkan!
  • Putihkan Segala yang Gelap



28 Jun 2014

Special Ramadhan & Aidilfitri!

SET GUESS

Gred AAA 

Colour - as image









[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN SPECIAL RAYA - Hand bag]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan SPECIAL RAYA - Hand bag  daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan hand bag kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)


Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Special Ramadhan & Aidilfitri!
Chanel Jeans

Gred AAA 

Colour - as image






[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN SPECIAL RAYA - Hand bag]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan SPECIAL RAYA - Hand bag  daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan hand bag kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)



Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Assamualaikumwarahmatullah & salam maghrib buat semua yang disayangi  



Alhamdulillah sedar tak sedar, detik ini sudah pun sampai ke penghujung Sya'ban, sekaligus kita akan sampai ke bulan Ramadhan, bulan yang mulia dan penuh barakah.

Oleh itu, kami mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berpuasa dan selamat menjalani ibadah dengan penuh penghayatan, inshaa Allah.

Kami dengan rendah diri memohon ampun dan maaf sekiranya ada terlajak kata ,tersalah laku, sepanjang anda berurusan dengan kami. Sesungguhnya kami amat menghargai anda semua.

Sama sama doakan agar Ramadhan kali ini, menjadikan kita insan & hamba yang lebih baik dari yang sebelumnya, inshaa Allah.

Salam ikhlas dari, 
Posted by Awla Mukhlisah in with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt semua :)

Alhamdulillah! sempena bulan Ramadhan yang akan tiba ini, Awla nak kongsikan DOA ini :) 

Silakan SHARE ya 

*klik pada gambar untuk besarkan.

Semoga Bermanfaat ya 


Posted by Awla Mukhlisah in with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Special Ramadhan & Aidilfitri!

JUICY

Gred AA 

Colour - as image






[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN SPECIAL RAYA - Hand bag]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan SPECIAL RAYA - Hand bag  daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan hand bag kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)



Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr
Special Ramdhan & Aidilfitri!

Carlo Rino Set 

Colour -Turqoise
 Colour - Orange

 Colour - Brown

 Colour - soft brown

Colour - Red

 Colour - Brown

 Colour - Black

Colour - Black


[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN SPECIAL RAYA - Hand bag]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan SPECIAL RAYA - Hand bag  daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan hand bag kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)


Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

27 Jun 2014

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt :)

Alhamdulillah syukur2 :)

sekian lama saya tak buat Combo sale ni :) kali ni Alhamdulillah, sempena kedatangan Bulan Mulia yakni bulan Ramadhan pada hari Ahad ni, saya menyediakan beberapa SET COMBO SPECIAL untuk kawan2 yang saya sayangi sekalian :)

yang pasti harga murah + berbaloi dari yang biasa!! 
Jimattt woo! :D


sayang selalu,
AWLA ♥

 SET COMBO A
> Pati Ibu putih Jannalawwa
> Belyva

SAVE : 34%


SET COMBO B
> Chriszen Moist Cake
> Wis Putih Skincare

SAVE : 19%

SET COMBO C
> Supplement Radiance
> Egg Mask Whitening

SAVE : 39%

SET COMBO D
> Supplement Ibu Putih Collagen Drink
> Chriszen Moist Cake

SAVE : 21%

SET COMBO E
> Chriszen Moist Cake
> Sabun Ar-razi

SAVE : 21%

 SET COMBO F
> Babies Blink Skin Care
> Chriszen Moist Cake

SAVE : 20%

 SET COMBO G
> Supplement Detox- 2be Gorgeous
> Aura Man Turbo

SAVE : 15%

SET COMBO H
> Supplement Ibu Putih Collagen Drink
> Supplement Detox- 2be Gorgeous

SAVE : 13%



[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN RAMADHAN SALE! ♥]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan RAMADHAN SALE! ♥ daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)



Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt :)

Alhamdulillah! Ready stokk! :)


KENAPA PILIH CHRISZEN MOIST CAKE?

** Menjimatkan masa untuk wajah tampil gebu dan glowing hanya dalam 3 minit
** Anti-penuaan, melambatkan proses penuaan awal kulit, tampil muda dari usia!
** Tidak berminyak, sesuai untuk semua jenis kulit, bertekstur ringan dan berwarna natural
** Mekap tahan 10-12 jam, tidak bercapuk atau comot, ibarat didandan jurusolek professional!
** Murah dan berkesan.


KEISTIMEWAAN CHRISZEN MOIST CAKE :

- Mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
- Mengandungi Collagen yang membantu memudarkan jerawat, jeragat, kedutan halus dan tompok penuaan awal.
- Berpelindungan SPF 50 yang membantu menjauhi kerosakan/kekusaman kulit akibat sinaran UVA dan UVB.
- Mengandungi Pelembap yang berfungsi menghalus dan melembapkan kulit wajah.
- Sebagai bedak asas/concealer/foundation yang membantu menyembunyikan tona kulit tidak sekata, lingkaran hitam di bawah mata, liang pori tbuka, berlubang atau noda/parut jerawat pada wajah.
- Mengurangkan masalah wajah berminyak.
- Disertakan NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, yang memudahkan pemakaian bedak secara tipis dan rata.
- Ringan, boleh dibawa ke mana2 sahaja.
- Pemakaian berterusan setiap hari membantu kulit kembali anjal, halus, cerah dan awet muda!
** diformulasikan dari Korea



[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN CHRISZEN MOIST CAKE]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan CHRISZEN MOIST CAKE daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)



Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ

اَللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ

Assalamualaykum wbt :)

Alhamdulillah! Ready stokk! :)



Dah cuba macam2 skincare tapi jerawat dan jeragat tidak berkurang?

Mahu kulit cerah berseri dan terasa remaja sentiasa?
Idamkan perawatan wajah yang berkesan dalam masa singkat dengan regim penggunaan mudah?
Tanda2 penuaan kian memenuhi wajah?
Uolls patut cuba WIS PUTIH ini..
Memang berbaloi2..



Wis Putih Set Pemutihan Kulit mengandungi 500,000mg agen bahan pemutih termasok Glutathione murni , M-tranexamic acid , sarang burung walit , Arbutin dan banyak lgi . Juga diperkaya dengan ramuan 5 herba terbaik dunia serta 17 stem cell terbaik dunia . 
Mesti ramai tunggu kan ?? 


 

Kenapa uolls perlu TUKAR ke Set Perawatan Wis Putih ?
100% Product buatan Malaysia
Dijamin halal
Bebas dari Bahan Kimia & HYDROQUINON
Kandungan asasnya dari Stemcell Buah Buahan
Tanpa Pengelupasan
Tidak memedihkan kulit 
Mempunyai KKM*** rujuk gambar
Sesuai unt Lelaki , Wanita & Remaja 






Set ni sesuai untuk mereka yg mmpunyai masalah :

Kulit anda bermasalah 
Kulit anda kusam 
Uolls yg ingin wajah yg putih gebu 
Uolls yg mengalami masalah jerawat 
Uolls yg ingin rawat tompokan hitam 
Uolls yg ingin kulit licin seperti kulit dikupas

PM kami utk dapatkan harga PROMOSI! :)


[MAKLUMAT PEMBELIAN & PERTANYAAN WIS PUTIH SET PINK]

Anda boleh kemukakan pertanyaan atau dapatkan Wis Putih Set Pink daripada kami.
Anda boleh terus komen pada ruangan di bawah untuk menghubungi kami atau boleh terus ke official FB kami : Awla Mukhlisah Beauty Shop. Kami akan memberi maklum balas berkaitan produk kepada anda secepat mungkin.
Untuk order, boleh terus ke ISI TEMPAHAN ya :)







Posted by Awla Mukhlisah in , with No comments
Read More

Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This Share on Google Plus Share on Tumblr


Bookmark Us

Facebook Favorites Twitter

Search

Don't Forget To Join US Our Official Fanpage
×
bloggerWidget

ABOUT US

"awlamukhlisah.blogspot.com" merupakan sebuah laman web yang bukan hanya untuk menjual atau menyediakan servis di tahap "vvip class" malah kami juga berkongsi pelbagai Tips, Idea dan Informasi kepada ramai orang demi menambah nilai kehidupan ramai orang. In sha Allah.

Selain itu, kami juga membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjana pendapatan bermula dari 0 sen sebagai modal :)

Semoga kalian akan mendapat manfaat daripada blog ini serta diredhai oleh Allah SWT. Amin.
Terima kasih.

Salam Kejayaan.

Nuffnang

FOLLOW ME --> Instagram

Our Official Fanpage

Buddies